Fredagslunch!

                                                            
                        
 
Hej alla!
Grattis alla som heter Mari(e)a på namnsdagen, sista dagen i februari! Skönt att säga hej till den månaden och välkomna mars, som jag hoppas blir bra.
Vi fortsatte att åka till möbelaffärer i dag först till EM och sen till Odensbacken. Såg en hel del men bara något som vi föll för, får se vad det kan bli.
Sedan tog vi lunch på Goda rum i Kumla och där var det nästan fullt (haha) men plats för oss. Åt kycklingfile m god sås, det smaka gott.
Ikväll ser jag  Let´s dance, som jag gillar och hoppas att det blir sevärt.
Ha en trevlig fredag och helg.

Regnig torsdag!

                                                
 
Torsdag och regn, bra att snön regnar bort.
Vi har varit till två möbelaffärer idag och kikat på lite möbler. Ska besöka några till och se om vi hittar något vi kan investera i. Mellan möbelaffärerna så tog vi en fika på Brogrens, där var fullt men det fanns ett bord kvar. Känner igen att vi ofta kommer när det finns ett bord ledigt!!
 Regnet avtog så vi gick ut på vår dagliga promenad em. 
 Hat bra. tjingeling!
 

Solig tisdag!

                                     
                     
                                                                     
Vårrosor snödroppar och vintergäck blommar för fullt i trädgården! Krokus och blåsippa är det knopp i. Nu får vi hänga med när våren kommen är. Visst det kommer att bli varierande dagar framöver. Idag var den en skön dag, tog faktiskt en cykeltur till affären f,f gången i år, så tidigt var länge sedan. Rolf fortsätter att klippa på träden. Har det stora nästan klart.
Har suttit vid vävstolen också. Till kvällen så ser jag (det vet ni nu) Svenska brott. Och imorgon startar mitt favoritprogram Grey"s anatomy, äntligen vad jag väntat......
Hörs ha det gott!
 
                     

 
 
 
 
 

 
 
 
Visa fler inlägg