En vanlig onsdag!

Jag gick skogsturen och såg ett träd utan strumpor och skor. Stackars dej.
Jag däremot har vant mej vid att gå utan skor ute i vår trädgård. Är hälsosamt utav bara den, och jag tycker det är jätteskönt. Rensade fyrkanten och rosrabatten det var dags, för ogräset växer.
Jag bakade en kladdkaka till Susanne och Micke kom en stund, efter dom slutat sina jobb. Vi satt ute och fika,och smaka kladdkakan. Det var himla skönt ute då.
 
 
 
När dom åkt så satte jag mej med ett korsord. Nu vädrar vi ut värmen till vi ska lägga oss. Lägger ut lite blombilder som jag inte hunnit med att visa. Ha det bra imorgon är det den sista juli. Känn på den. Inget att göra åt. Hej från R-M.
 
 Rudbeckia, en dalia och flox. En vet jag ej namnet på. Fler kommer en annan dag.
 
 

Kalas!

Klockan 0715 gick vi ut i skogen för en promenad, värmen fortsätter och då är det skönast att gå. Laddade sen för att åka på kalas till Nora och till svågern som fyller år idag. Filade och lackade naglarna, tvättade håret och duschade i det sista för att vara någorlunda fräch. Var bjudna till 14,00.
Kul att träffa Lenke, syrran och deras döttrar med familjer. Vi bjöds på en buffe. Senare kaffe och tårtor.
Smakade gott. Kul att höra om Annelies resa till Stockholm, och Henry berätta om Gröna Lund Skansen och Junibacken. Jessicas som varit i Spanien i en vecka, där flickorna varit på fotbollsläger. Och se Louise i full mundering för att köra sin moped.
 
 
En god sommarbuffe.
 
Gräddtårta och Oscars tårta.

Kom hem och fick öppna alla fönster för att få lite svalka till det är dags att lägga sej. 
Ha det så bra hej från R-M.

Glass,glass!

Hej alla glada  i det varma.
Åskan gav sej till vi skulle lägga oss igårkväll. Skönare att sova blev det. Nu är det dock samma värme och det är bara så.
Vi åkte och köpte färg till att måla fönster när det värsta värme har gett sej. Och det går att shoppa om man åker tidigt på fm.
 
Jag har  köpt mej en iphone och vem skulle ha trott det för några år sen, ja inte jag, det är helt otroligt men ska bli så kul att ha en sådan. (Att jag snart kan lägga ut på instagram, vilket min mobil inte orkar med att göra)
den ger jag till Rolf så blir han uppgraderad.
 
 
 
Min nya iphone 5c. 
 
Ska ta min nya Allers som jag fått idag och lösa kryss ute, göra oss var sin glass i rån  och ta det lugnt. Får köpa mera glass ikväll när glassbilen kommer.
 
Ni får ha en fortsatt bra dag, vi hörs. Hej svejs från R-M.
 
Visa fler inlägg