Hallsberg cup!

Sista dagen i maj!
Jag startade dagen med att baka rabarbermuffins, som var lätta att göra. Efter lunchen åkte vi till Hallsberg och såg Malin spela en match i handbollens cup (som är i två dagar) och den var riktigt spännande.Tretusen spelare finns där i dagarna två och det spelades överallt på alla gräsytor. Vilken tur med vädret dom har i år för solen kom åter på em.
Efter det så åkte vi och tog  en fika på Sveas i Kumla, där Tommy inte hade varit. Kul att visa honom något nytt.
 
Vi åt middag ute för vädret blev ju pangbra till kvällen, mysigt när Tommy är hemma. Till kaffet smakade vi rabarbermuffinsarna jag bakade på fm. Då säger jag hej då till maj månad sista timmar och hälsar härliga juni välkommen i morgon!
Hej från R-M!

Stockholm!

Åkte Kristihimmelsfärsdagen till Stockholm fm i ett vackert väder men mycket blåsigt. Den ljusgröna grönskan var fortfarande påtaglig innan den övergår till mörkare ton. Lupinerna prydde dikesrenarna i färger från blått till rosa väldigt fint. Besökte Tommy och vi åt lunch där innan vi körde ut till Drottningholm och promenerade i  parken, såg en del sjöfåglar, en ståtlig svan bl,a.


Det var en skön promenad i en vacker park. Vi avslutade kvällen med Pulled pork som Tommy bjöd på.
Natten spenderades på Scandic Hotel i Alvik med en god sömn och god frukost innan Tommy hämtade upp oss och
 följde med till Örebro och agerade chaufför åt oss. Vi tog en sväng in till Enköping för en fika.
Nu har vi kikat lite på tv-n.
Hej från R-M. 
Kaffe m godsaker i Enköping.
 

28/5.

 
3 st trebenta krukor med knölbegonior.
Planteringen av alla krukor är nu färdigt så gott som. Känns bra och nu är det bara att vänta och se vad resultatet blir. Spenaten kommer lite sisådär så det är nog sista försöket. Har varit ruskigt blåsigt och kallt, igår var det13gr. Varit en sväng på stan och torget och handlat det är ju helg redan imorgon en kort vecka att arbeta.
 Den 28  maj idag och månaden  börjar ta slut men då kommer härliga juni.
Ha en underbar helg och njut av ledigheten.
Hej svejs från R-M.
 
 
 
Visa fler inlägg