Nora Marknad!

 Hagbyån.
 
Himlen på eftermiddagen.
Röd Gladiolus.
Gul Gladiolus.
Rosa Gladiolus.
Och den första nyckelpigan som jag ser hos oss i år.
29/8. Lördag, och vi åker till marknaden uti Nora.
Vi ska åka karusell, och äta karamell på marknaden uti NORA (inte Mora), så det så. Nu åt vi inga karameller för då får man tandvärk, åkte ingen karusell för då blir man yr i knoppen.
På väg in i smeten ( där allt folk var) så träffade vi släkt och vi pratade länge och väl, inte setts på åratal så det var trevligt. Sen mötte vi Annelie med familj på väg hem, dom var redan klara. Vi parkerade långt ifrån idag så vi fick passera Hagbyån på vägen dit.
Vid Hotellet mötte vi upp släkt från Karlskoga och vi enades om att äta lunch på Hotellet. Fick ett bra bord där vi kunde prata ostört, och få  matro, det var gott.
så mätt och belåtna kunde vi gå en runda på torget, men det blev inget köp i år. Såg några släktingar till men på avstånd. For hem efter en fin och trivsam utflykt till marknaden uti Nora.
Hemma var det skönt att slappa i solstolen och få lite solstrålar innan det blir höst. Fika ute i trädgården är inte dumt som vi gjorde, och att flukta på alla blommor som vi har. Efter en runda i trädgården, blev resultatet den första nyckelpigan i år på en aster, hurra.
Njöt dubbelt faktiskt. Ha en fin lördag. Hej från R-M.
 
 
#1 - - Sarah:

De e så fint me blommor :)

Svar: Ja och jag älskar alla blommor, r-m.
rmramstrom.blogg.se