Maria!

 
 
Grattis Maria, på namnsdagen och även till oss som heter Marie! Äntligen sista dagen i februari ( jag tjatar )
Det har varit en fin dag lite sol emellanåt under dagen. Vi körde mot Karlskoga  idag till släkten för en lunch och trivsam tillvaro, och även ett fikabord med godsaker. Vi hade det trevligt och det var kul att ses.
Nu har vi att se fram emot Mellon här ifrån Örebro och om det finns någon hit som kan slå.
Jag var på Mellon när Örebro stod för andra chansen för några år sedan, med Susanne och Malin och det var en kul grej att ha varit med om.
Och hör ni i morgon är det mars månad ha det gott i kväll hej från R-M.
 
Mot Karlskoga!
 

Skratt kväll!

 
Ha, ha det blev en riktig skrattkväll i går, med Claes Malmberg.
Det var en kul och rolig enmansshow med två musikanter som var med, och kompade honom. Han höll låda i en och en halv timme och man skratta så mycket man orkade, väldigt avslappat och befriande.
Nu till idag fredag och en skaplig dag, börjar med god frukost och sen lösande korsordet i NA-NT. En promenad och då var det blåsigt och kallt åt ena hållet, och medvind hemåt.
Såg herrstafetten, och där blev det ett silver grattis till det.
Det är en stund till Let´s dance börjar, som jag tänker titta på.
 Är nyfiken på Ingemar Stenmark.
Vi får se hur det går ialla fall kul det är igång.
Ha en bra och skön fredag. Hej från
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rosor!

 
Torsdag och två dagar kvar av februari och vintermånaderna lägger vi bakom oss.
Hurra vad jag tycker det blir skönt att mars månad anländer jag har en förkärlek till just denna månad och varför  vet jag inte riktigt, jag får analysera det och se vad det kan bli.  En sak vet jag och det var att mor fyllde år just i mars, och jag minns många fina snö, och soliga marsdagar som barn, och även med våra barn att vara ute i och njuta av snö och solen som en favorit.
Jag gillar att ta foton med min iphone för det är så lätt.  Och jag tar gärna ihop med rosor, som jag har dille på.
Jag har varit med Rolf och tvättat vår bil som nu är skinande blank och fin så länge det varar, lite jobbigt men roligt också. Jag kolla så klart damstaffetten som dom gjorde bra, och det blev silver, grattis till hela gänget.
 Om en stund ska jag fixa mej klar och vi ska åka på som jag tror en kul kväll med Claes Malmberg som är här istan. Hoppas få skratta gott. Ni får veta imorgon. Hej från R-M.
 
 
 
Visa fler inlägg