Mors söndag!

 
 
Grattis alla mammor som har sin egen söndag i dag! Och tack till mina två barn som gjort mej till mor jag älskar er, ni är dom bästa barn i världen!
Jag tycker inte om vädret vi har, det blåser alltså storm och blåst är det värsta som finns.
Jag har annars haft en skön söndag vaknade sent, åt min frukost och läste Na, där jag fick se en bild på Malin från cupen i Hallsberg, kul. Löste sen korsordet innan jag gick turen i skogen.
Fick ett grattis från Tommy, och en video från Barcelona som han funnit på you Tube och som var precis som från vår resa.
Fixade ordning till Susanne, Micke och Malin kom och vi fikade. Malins lag vann b-finalen i Hallsbergscupen, det var  positivt,  En blombukett och en vacker ljuslykta, fick jag, mycket trevligt med sällskap på söndagskvällen.
Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag, den sista i maj månad. Imorgon är det juni och sommar. Sommar var är du någonstans?? Kom snart vi längtar efter dej.
 
Farväl sköna maj. Kram R-M.
 
 
 
Hallsbergscupen.


Söndagskrysset!
 

Morsdagtårtan!
 
 
 

Regnig dag!

 Äppelblom!
 
Längtan till en badsjö!
 
Blommor en regnig dag gör mej glad!
 
Oj ett dagsregn men vi ska inte knota för ett sånt har vi inte haft på jättelänge. Det blir nog en vändning efter
det här blöta, låt oss hoppas. Sömmarn kommer, nästa vecka då vi är inne i juni.
Så idag har jag bakat en sorts kakor, jag tittar på hela sverige bakar och sist så gjorde Sven Melander en kaka som jag bara ville testa, och som Birgitta till och med ville ha beskrivningen på. Nu gjorde jag med glutenfritt mjöl och då får man lov att göra några omgångar till det blir bra men dom duger dom jag gjorde idag.
Smakar ljuvligt med syltad ingefära. Jag slängde ihop en liten tårta också när jag höll på.
Malin spelar i handbollscupen som går i Hallsberg i dag och imorgon vilken otur dom har, annars hade vi åkt dit för att se dom spela idag. Det är en otrolig grej Hallsberg ordnar för handbollslag, vi har varit där många gånger och hejat på våran Malin, men denna dag var det inget bra väder för oss att stå i.
Ha en skön lördagskväll även om det regnar. Kram R-M.
 
 

Ekorre och bofinkskvitter!

Ekorren sitter på tallegren, hoppas ni ser den! (mitt på )
 
 
 
Min speciella tavla i skogen!
 
 
Äntligen fredag och det blir ledigt för många som sliter och jobbar, skönt för er. Jag blir lite
nedstämd över att maj snart är slut och man får vänta ett år till nästa, men får ta det.
Jag har varit och handlat i två affärer idag. Tagit en rejäl skogspromenad och sett ekorren på tallegren, inte så ofta man ser den, men nu har jag gjort det ett par gånger, hoppas dom är på väg tillbaka. Nyanserat det gröna i skogen, nu är blåbärsriset så där ljustljustgrönt som är så vackert. Och vad mera, att det är mycket blåbärsblom nu och vi håller tummarna för gynnsamt väder för dom. Jag filmade sen en bofink som satt på en elledning och kvittrade så härligt för mej, det får jag lyssna på när vintern är kommen.
Har varit ute och satt fast allt som var löst inför mera blåst och regn som det verkar bli i morgon.
Ska ta och läsa en stund innan dansen, böjar och tar slut! 
Ha en trevlig helg!
 
Visa fler inlägg