Värme och sol.

 
Trampar båt i Alcudia på 80-talet.
 
Mallorca
Cykeltur.
 
Hej
Jag är nu på väg till varmare och något soligare ställe får jag hoppas,
om inte annat så byter jag miljön för ett tag.
Landar snart på Mallorca och det ska bli så härligt vi var där i slutet av 80-talet och då var Tommy med vilket han inte är idag (synd). Några bilder som jag hittade från vår resa då har jag lagt ut.Ska bli så kul återse Mallorca.
Så kära läsare det blir en paus i bloggen ett tag, höres och då får ni rapport  hur det var där, på Mallorca. Sköt om er och ha det bra så hörs vi om ett tag. Trevlig Valborg och en skön första maj.
Hej från R-M.
 
 
 
 
 

Vårvinter?

 
 
10 år sen, i Kungsträdgården.
 
 
 
 
 
Årets körsbärsträd.
 
 
Lite vaktparad för 10 år sen.
 
 
Skål Tommy innan vi gör stan.
 

2008 års Stockholmbesök.
 
 
Magnolian hos Tommy 2008.
Från Teneriffa och 2000-talet.
 
 
Torsdag 28/4
Nu snöregnar det och *2 gr, det är riktig vårvinter.  Vi ska sjunga på lördag att vintern rasat ut bland våra fjällar ...
så vi får dras med detta väder tills dess haha. Jag har varit till frisören och hon klippte mej lite kortare, skönt att bli vår fin i håret. Rolf gick till Princess konditoriet och fikade under tiden, och jag kom dit när jag var färdig.
I regnet så for vi till Marieberg för några inköp och är nu hemma i skön värme för ute var det så kallt så kallt.
Får ta och kura ihop sej och mysa i soffan i kväll och tända ljus till programmet om Kungen för det är ju från min tid också, och det är kul att se från gamla tider. Och idag är jag bara nostalgisk rakt igenom, från 10 år sen i Stockholm, och ett foto från Teneriffa på 2000 -talet.
 Ha det gott hej svejs R-M.
 

Det grönskar.

 
 
 Collage på gullvivor som är fina nu.
Rabarbern sticker upp.
Röda vinbärsbusken grönskar.
 
Det växer i full fart.
 
Pärlhyacinterna är inte så många
 
 

Från Norasjön.
 
 
Onsdag 27/4.
Jag har med hjälp av Rolf städat av en del inför helgen. Det närmar sej sista april, första maj. En helg som jag tycker är lite härlig att åka och se på någon brasa, om det inte är svinkallt och vinterväder. Första maj är, och kan vara en härlig dag att känna, nu är vintern åt fanders och vi går in i ljuvliga sommaren, men det varierar år från år nästan aldrig lika. Jag minns när vår Kung fyllde 60 år alltså 10 år sen, då var jag uppe hos Tommy för vi skulle se någon teater och då kika vi på alla blommor dagen efter som var utsatta vid slottet. Färgerna var i gult och blått minns jag. Första maj fick jag se ett första majtåg i Stockholm med fart och ös. Nu blir han 70 år ja,ja  och då blir det väl baluns på slottet kan jag tro.
Och så varnar dem för snö inatt och morgonen och * 2 gr härligt härligt nej nej nu är jag ironisk.
ha det bra hej från R-M.
 
 
Titta jag hittade ett foto från 2006 när Kungen fyllde 60 år, och jag var uppe i Stockholm.
Här var det gula penseer.
Visa fler inlägg