Fika med Susanne.

 
 Mitt juni.
 
 
 
Stjärnflocka.
 
 
Fika med Susanne.

Bakelser.
 
 
Ute och fotar i regn.
 
 
Dagens bild av Rolfs ros.
 
 
Från Hotell Green, och dagen efter min födelsedag
med min present några minuter i 24,00 Elvis docka köpt i USA. Min favorit.
 
 
 
Torsdag 30/6.
Jag säger ett hej då, till min bästa månad juni. Det har varit så många fina dagar och så mycket fint i naturen och jag är så glad att få uppleva det. Jag älskar juni.
Idag lite mulet och regn här på kvällen.Susanne kom och fikade med oss, Micke var genomförkyld så han följde inte med och Malin är volontär på Bråvalla. Vi har inte setts sen lördagen efter studenten så det blev mycket prat.
Precis innan hon ska komma så känner jag att det gör ont under höger bröst och det tilltar, tror att det ska gå över men när Susanne kommer så har jag ett gallstensanfall (medium), och har inte haft det på över 15 år men då skulle jag opereras vilket jag inte gjorde och det slutade då. Tills idag, och det var inte roligt att ha det igen.
Det gav sej tills vi skulle fika tack och lov.
Usch och fy så nu får jag se upp med vad jag äter.
Fotot från förr är från Hotell Green i Dalarna dagen efter, med min docka av Elvis, som jag fick 23,55 på min födelsedag.
Och Zlatan han spelar för Manchester U. Och ikväll är det matchen Polen - Portugal.  Väntar med spänning  på matchen Island.
Ha det bra. R-M.
 

Vacker tid.

 
Vaker himmel vid läggdags.
Buskros.
Super star.
Astilbe.
 
Riddarsporre.
 
Min blomsteräng.
 
Vita klockor.
Onsdag 29/6.
Vilken vacker tid vi har, skönt väder idag varmt och ingen blåst. 
Vi åkte upp till stan för att jag skulle köpa en blomma på toget, men det var inget, utan bara jorgubbar såldes, inte som förr. Gick en runda för inköp av några varor och en blus hitta jag. Sen åt vi lunch på Level gillar stället för man sitter och ser all folk som går förbi på torget. På hemvägen lite matinköp. Till fikat åt vi jättegoda jordgubbar som vi köpte på torget.
Rundan i trädgården, rosorna kommer nu med stormsteg, buskros, super star ock Rolfs ros blir vackrare och vackrare för varje dag. Astilben är så ljuvlig och dom vita klockorna likaså. Min blomsteräng frodas så, och riddarsporren är på väg. Innan sovdags igår så fota jag himlen som var så vacker som ni ser.
Hej från R-M. Ha det bra.
 

Blåsig tisdag.

 
Fingerborgsblommor i skogen.
 
 
Rosa vita.
 
 
Fin fjäril svårfångad att fota.
 
Blåklocka
 
Ett bi eller?
 
 
Praktlysing.
 
 
 
Rolfs ros idag.
 
 

Röda vinbär.
 
 
Dags att göra gele.
Tisdag 28/6.
Solig men blåsigt idag, regnet kom inatt. Jag gick till skogs och insöp skogsluften som var frisk och härlig.
Hitta en glänta med fingerborgsblommor och en så söt fjäril som var svår att få på bild, försökte i alla fall. Jag tvättade sen och det var bra torkväder. Rolf klippte gräset och så satte jag en pelargon som rotat sej. Fotorundan i trädgården, blev att stora blåklockorna blommar lika så praktlysing ( en gammal blomma den kommer från Rolfs syster som hade sommarstuga nere vid Uddevalla, ett underbart ställe som jag älskade att komma på besök till)
Så plötslig lyser röda vinbären röda då är det snart dags att koka gele.
Alltså nu går det bara för fort.
Rolfs ros  har slagit ut ännu mera till idag.
 Och höll på att glömma, Island vann ju igår och det tycker jag var alldeles fantastiskt bra, dom spelar så bra och är så gulliga, oh vad jag unnar dom att gå vidare. Hurra för dom som rör om lite i  EM.
Bra kväll önskar jag er. Hej då R-M.
Visa fler inlägg