Sista mars!

 
 Ett collage från mars månad.
 
 
Krokus vid Södra station.
 
Karlslunds fallen.
Vitsippor.
Vid fallen.
 
Från Cypern för längesedan början på 90-talet.
 
Torsdag 31/3.
Hej svejs sista dagen på denna månad och ett collage över Mars månad som jag lagt ut, och även på instagram
Mars har bara rullat på med ganska just väder men inget så där pang, det bara har glidit på och nu har vi april imorgon. Vi åkte en sväng till Coop ute på Ladugårdsängen och stannade till vid Södra station för att kika på dom tusentals krokus som växer där. Nu var det ingen sol och då blev det lite pannkaka av att fota. Dom blir så klart bättre i solsken att fotas av. Bättre tur nästa gång. Framåt eftermiddagen tog vi en sväng till Karlslundsfallen för att se hur långt vitsipporna kommit. Dom var i stora knoppar och blommar mot söder nu först. Gick en liten promenad ut mot Svartån och njöt av all fågelkvitter där. I solen var det skönt men i skuggan var det brrr, kyligt. Fotot från förr är från Cypern där jag var i början på 90-talet och där är det alltid varmt och skönt.  Ha det bra.
 Hej då R-M.

Mitt i veckan.

 
 Ut på promenad.
 
Regn och hagelskur.
Påskliljor
 
Knoppiga påskliljor.
 
Onsdag 30/3. och mitt i veckan och näst sista dagen i mars, vart tog mars vägen?
Idag har det varit april väder innan april börjat. Kylig morgon, sol, och regn o hagelskur och mörkt för att en stund senare solen lyser och det blir ljust. Jag promenerade i skogen ,hörde bofinken, jag kan inte den men Rolf är haj på fåglars läten, sen låg en kopparorm  på vägen, så nu är det våren som har kommit. Fotona är från dagen och dom blommor som finns, dom som är på framsidan är nu i sitt sista skede vintergäcken och snödropparna men nu slår snart påskliljorna ut.
Jag hoppas på en härlig tid nu framöver och att vi får många soliga dagar i april, att kunna sitta ute och ha det skönt, det är min dröm nu.
Ha det fint. Hej från R-M.
 
 
 

Vardag!

 
 Fick en Kornettblomma av Susanne.
 
 
 
En Hortensia.
 
Påsk buketten  fin även idag.
 
 
 
Påskliljor som fått stå ute om natten är fräscha  ännu idag.
 

Fikadags.
Halv tårta.
 
Tisdag 29/3.
Vardag och redan tisdag. Jag grejade iordning fika bordet till A-L kom över på en förmiddagsfika, och jag bjöd på en halv tårta haha men det gick bra, och med sedvanlig prat om allt möjligt.
Jag gick skogspromenaden efter lunchen som var lätt att laga idag, då det blev samma som vi hade igår. För övrigt så har det varit  lugnt idag slappar efter påskhelgen även om den i det stora taget varit lugnt. Då tar vi dom sista dagarna i mars och så möter vi april en lurig månad. Det gäller att ta det easy och att hinna med allt som händer, ute i naturen. Ha det gott Hej från R-M.
 
 
Visa fler inlägg