Blåsigt septemberslut.

 
Solen
 
Första  Septemer fotot från Norasjön.
 

Rönnbär.
 
 
 
 Vid Svartån.
 
 
 
Rudbeckia.
 
 
 
 
 
 
 
Gladiolus.
 
 
 
Höstanemoner.
 
 
 
Dahlior i Stadsparken.
 
 
Vid Arbogaån.
 
 
 
Den godaste bakelsen i Arboga.
 
 
Astrar.
 
 
Höstträd.
 
 
 
 
Fredag sista september!
Hej svejs säjer jag till september månad med dessa bilder och minns ett skönt, fint varmt september men som blåser till ordentligt när det är sista dagen på denna månad. Oktober är en höstmånad för mej. Nu är det mörkare kvällar och mera inomhustid blir det. Jag har mycket som ligger efter, när det är så fint som det varit i september så vill jag vara utomhus. En helt otrolig månad har vi haft. Vi får tänka på allt mysigt man kan göra nu när det blir den mörka halvan av året 2016. Jag har en del att se fram mot och det behöver man ha. Idag har jag fixat middagen till kvällen då Tommy kommer hem, så det är klart och en del städning.
Solen skiner men det blåser rejält så fikat fick vi ta inne idag. Så håll i hatten idag också och ha en bra fredagskväll alla som kikar in Hej då från R-M.

Lunch på stan i regn och blåst.

 
Kyckling med curry.
 
Är så imponerad av att ha fått 600 följare på instagram, otroligt.
 
Den här bilden la jag ut igår
 
 
Och den här.
Så här fin är bägarrankan jag fick till Mors Dag av Susanne.
 
Pelargonerna i går.
Fotot från förr Kreta på 80-talet.
Torsdag 29/9.
 
Grattis vår son och måg på era namnsdagar, idag på Mikael dagen.
Sitter och tittar ut på blåsvädret ibland kommer det byar som är som orkan sen lugnar det sej. En kruka mindre har jag nu när den blåste omkull, pelargonen som var i den klarade sej hyggligt. Fotade min Bägarranka och pelargonerna i går undrar hur dom ser ut efter blåsten.
 Vi åkte upp till stan efter prat med syrran, Rolf skulle hämta sin glasögon som var klara. Men först åt vi lunch i Saluhallen på Paulines jag gillar den maten kyckling med curry och grönsaker och kardemummakaffe. Vi gick en sväng på stan i regn och blåst, innan glasögonen hämtades och till Blomsterlandet för lite köp av blommor. Veckohandling, sen var jag trött. Är så otroligt glad för att ha fått 600 följare på Instagram  igår och det är ju min passion att fota och lägga ut och även få ta del av hela världens fotografer, så  väldigt roligt.
Fotot från förr är från Kreta och på 80 - talet.
Håll i hatten i blåsten, ha de, R-M
 
 
 
 
 

Färg i skogen.

 
 Grattis Lennart.
 
Väg till skogen.
 
 
Olika toner.
Nyponrosen har blivit ett bär
 
 
Blåklocka blommar 28/9.
 
Inlägg på instagram idag blomma i Stadsparken.
 
Onsdag 28/9.
Grattis alla Lennart, min svåger och min man heter det och har namnsdag.
Jag hörde regnet på morgonen och det var lite mera höstlikt idag men nu har det varit en fin eftermiddag med blå himmel och sol. Jag gick en skön promenad i skogen det var många vattenpölar idag och färgerna i skogen ökar på träd och buskar, sån fin september vi haft nu är det snart oktober och hoppas det fortsätter att vara fint.
Den som lever får se. Jag bjöd namnsdagsbarnet på en petit choux  bakelse fylld med björnbärsmos och grädde, riktigt gott. Susanne hade tänkt komma men hon ligger sjuk. Så du får krya på dej. Syns en annan dag.
Ha en fin lill lördag hej då R-M.
 
 
Visa fler inlägg